torsdag 5 augusti 2010

!!!!Njutning!!!!


När regnet öste som värst så åkte vi och beställde en resa…så nu drar vi snart till Cala Bona och bor på Sunwing. Ska bli sååååååå skönt! Vi behöver sol, värme och miljöombyte. Kanske blir det en heldeljobb men vi får vara tillsammans och vi får njuta av bad. Vickan som älskar att bada kommer att plaska runt i sin simrng hela dagarna. Bella får ligga i vagnen och pilla på sina fötter. Det e hennes största nöje nu för tiden. Eric kommer bada och spela nintendo. Kanske läsa en bok.Själva ska vi springa och jaga Vickan mellan Sangriadrinkarna 

Igår åkte vi ut till landet och lämnade Eric och Vickan. Eric ska för första gången sova över hos kusin Vendela, det kommer bli så kul. Dom ska spela, bada och viska spökhistorier.
Vickan sover hos Mormor och Morfar ute i husvagnen i Vaxholm. Där har hon sin kusin Joel med sig som sällskap. Blir nog några turer till gungan och till stranden eftersom det faktiskt är fint väder idag.

Själva drog vi ner på stan, började med goda vitlöksmusslor och ett glas vin på Medis. Sen shoppade vi lite Vinägerchips och avslutade det hela med att införskaffa masssa goda korvar, ostar och oliver i Söderhallarna.
Sen åkte vi vidare till Vällingby för att shoppa kläder till våra barn och till Tobbe. Vi hittade också födelsedagspresenter till Fabian, Elvira och Filippa. Sen köpte vi lite spel.

Nu är vi hemma. Ska duka upp lite gott, göra vitlöksbröd, korka upp vinet, tända ljusen och sen njuuuuuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar