söndag 25 juli 2010

Är det konstigt att man längtar bort ibland....

Regnet öser ner…och då händer det!!! Man sätter sig framför Ving.se och letar resor. Uhhhhh vad man önskar sig någon annan stans. En All inclusive till Fig Tree Bay, vad underbart. Leta rätt avgång, rätt pris….INGENTING!!!! *Suck*…nehe….då blir det gamla svedala under semestern. Hoppas på bra väder bara. Då får vi istället göra alla andra roliga saker här i La stockholmia.

Nu har Tobbe bara en vecka kvar till semestern, ska bli sååå skönt att ha honom hemma sen ett tag, dessutom har vi räknat ut att vi kommer ha 2 pass då både Eric och Vickan är borta. Så då kommer vi hinna med lite myspys. Kanske en kryssning 

Idag var vi och firade Pontus som fyllde 23. Lite tårta och annat gottigt. Vickan rev väl typ halva Filippas rum. Så kul med massa nya leksaker  Och Filippa är så duktig på att gå.
Hoppas dom kommer hit på söndag och att det är lite bra väder då. Kanske en liten grillning eller annat smarrigt!

Igår var vi på landet…Lite kyligt iluften men det hindrade inte Vickan från att övertala storkusinen Miranda att hoppa i plurret två gånger. Vi ska tillbaka på tisdag för att vattna kossorna. Kankse vi smyger ner oss i poolen då om det är varmt.

Nu ska vi öva vändningstekniker med Bella i väntan på att Eric kommer hit som sitter fast på tåget utan ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar