tisdag 22 februari 2011


Var ute med tjejerna igår. Först middag på vapiano sen Mia Skärringers "Dyngkåt och hur helig som helst." Den var tyvärr bara halvbra. Väldigt publikfriande! Jag gillar inte när man får allt serverat. Men det var skönt att komma ut ur huset, som e fullt med både sjuka barn och sjuk man. Middagen på Vapiano var supergod och helt underbart koncept där man får ett kort som all beställning läggs på och så betalar man vid kassan på slutet.
Som sagt. Både barn och man är sjuka. Vickan har virusinfektion i munnen och haft hög feber i flera dagar. Bella hostar och snorar. Tobbe är superförkyld och täppt i bihållerna. Både jobbigt och trist. Bella har dessutom haft tandsprickning för tand 6 och 7. Så det har varit många vaknätter nu ett tag.
Extra trist är det att vi inte kan åka och fira varesig Ronnie eller Melissa som båda fyller denna vecka. Men barnen kommer inte orka + att man inte vill smitta ner andra. Så vi håller oss snällt hemma. Vickan ligger i soffan helt utslagen och tittar på Greta Gris om och om igen.
Vi har bokat resa till Mallis i sommar. Det blir bara med dom två små. Till samma hotell som vi var i sommras. Ska bli så skönt. Det blir en liten mini smekmånad. Mamma o pappa ska med som lite barnvakt så att vi kan få några dagar och/eller kvällar själva. Det kan vi verkligen behöva efter en ganska så tung vinter.
Men min vana trogen så har jag bokat den ena resan medans jag tittar på nästa resa. Nu kikar vi lite på resor över nyår. Thailand e ju fint men vi vill helst spara det tills småttisarna är lite större. Så det blir nog kanske kanarieöarna. Man vill ju ha uppvärmd pool eftersom det inte e speciellt varmt i havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar