lördag 12 mars 2011

Morgonpiggt!

Idag har vi haft årets första utohus fika på altanen. Det var så skönt. Först gick vi en långpromenad ner till stranden för att mata fåglarna. Väl där så täffade vi på Fam Mossfeldt. Vickan blev jätteglad som fick leka med Maya ett litet tag. Sen gick vi hem och hackade ner våra enorma snöhög så att den ska smälta snabbare.
Sen var det dags för fika i solen. Det värmde så skönt mot väggen. Det e så härligt nu när det börjar kännas som att våren är på väg. Då vill man bara sitta och planera sin tomt och utbygge av altanen och ev utbygge av balkongen på utsidan.
Känns inte som vi gör annat är bygger och bygger, men fint blir det.

Igår så sa Bella sitt första ord "varsågod", nu tjatar hon om det hela tiden. Hon e så duktig. Förstår "tack, tack", "hej" och "hejdå". Och så står hon själv utan stöd. Får se om hon går innnan månaden är slut.
Vi var på BVC i veckan och då stod hon upp och naglade fast läkaren med blicken så han nästan blev generad. Sen fick hon "OK" stämpel :-)

Tobbe börjar så sakta komma tillbaka i gamla takter. Fast nu e det bihålorna som ställer till det. Vi båda bär på små krämpor mest hela tiden, kan bero på att vi aldrig får sova ordetntligt. Bella kan man ställa klockan efter, 05.10 varje morgon så ställer hon sig upp och det e bara att börja morgonen.
Lagom tills hon tycker att det e ok att somna om, ca 07.00 så vaknar Vickan. Tror sjutton att man ligger i sängen redan 22.00.

Nu ska vi förbereda middagen ikväll, Eric har bestämt att vi ska äta kycklingfyllda pitabröd med tzatsiki och oliver. Vidare har han bestämt att det blir lördagsmys framför melodifestivalfinalen. Får se hur länge man pallar innan man sitter med gamnacke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar