tisdag 31 maj 2011

Nappatag!

Vår stora tjej har slutat med napp. I söndags vid frukost så sa hon att hon skulle lämna alla napparna till ekorren. Sagt och gjort, vi hängde upp alla på ett snöre och sen när vi kom tillbaka någrat immar senare så var dom borta. På kvällen sa Vcikan bara att snöret var tomt, sen somnade hon. Inte ett pip sen dess. Vi är helt förvånade här hemma. VI hade ju bestämt att hon skulle sluta efter sommaren, men tydligen hade hon andra planer än oss. Så nu ska vi köpa sluta-med-napp-present.
Bara en vecka kvar till Mallis nu, som vi längtar. Vickan pratar om det varje dag, hur hon ska bada, äta glass och att pappa ska dricka Gin & Tonic! Skönt att mormor och morfar ska med så man får lite kvalitets tid med dom men även lite egentid bort från barnen. Synd bara att man missar Erics skolavslutning. Vi ska verkligen njuta, kanske hitta en mysigt liten skaldjursrestaurang.
Har varit på möte med chefen, känns jättebra att börja jobba efter sommaren. Känner mig jättepeppad och det ska bli kul med nya utmaningar. Jag lägger epoken Amgen bakom mig efter en massa år och går vidare mot nya äventyr. Nu ska vi bara se till att vi hittar ett nytt och roligt företag. Annars får jag väl bli en House wife of Hässelby Villastad 
I morgon är det två st studentmottagningar, så vi hoppas på bra väder. Dels så är det ungarnas kusin Johanna och sen är det Mårten och Annelis Victor. Så nu ska jag slå in presenter 
Grillfesten är under planering och vi letar recept för fullt. Hoppas att alla kan komma för det blir en nice upprepning av förra året. Vi får väl se hur många som sover kvar, annars finns ju Hässelby slott en 15 minuters promenad bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar