fredag 2 december 2011

6 månader kvar till sommaren......

Då är det officiellt vintermånad nu. Bara 6 månader kvar till sommaren, längta!!
Men först har vi massa skoj att se fram emot. Nu tindrar alla julstjärnorna så fint i fönstren och julgardinerna är på plats. Så fint allt blir när det kommer på lite ljus. Snön får gärna hålla sig borta. Jag tycker att 2 veckor snö per år är alldeles lagom, då får ungarna något att åka pulka på. Finns behov för mer så kan man faktiskt åka norr ut!
Skönt att jag och maken har samma inställning, när ungarn är utflugna och pensionen närmare sig så blir det definitivt hus på Kanarieöarna. Säkert på vår favvoö Tennerifa.

Dit ska vi ju åka över nyår. Skönt att slippa all planering var man ska vara, med vilka man ska vara och vad som ska göras. Nu kommer nyår att skålas in med man, barn och Mormor & morfar på en strand med ett glas bubbel. Kommer att bli så skönt.

I helgen kommer Mossfeldts och bakar pepparkakor med oss. Tjejerna har ju så kul ihop och vi vuxna lutar oss väl tillbaka med ett glas glögg och lite peppisar :-)

Sen blir det kanske en liten julmarknad på vårt kära Riddersvik. Dit ska BTW mannen och jag nästa fredag och äta julbord, då kommer M&M och passar dom små kottarna. Sen blir det middag med Mårten och Annelie innan vi avrundar helgen med En minijul hos Hollanders.

Hörde jag en skål?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar