söndag 31 oktober 2010

Aldrig mer!

Jag ska aldrig mer ha svullardag och trycka i mig allt vad jag kommer åt. Chips, ostbågar, muffins, munkar, choklad, dipp, vitlöksbröd, oliver, korv, parmesan, glass, soltorkade tomater, nachochips med ost och salsa…herregud.
Jag hade så ont i magen i natt och sån frossa att jag trodde jag skulle dö.

Jag ska aldrig mer gå till en parklek utan långkalsonger, mössa och vantar.
Vi spenderade en väldigt trevlig dag i Björkan med Maya och hennes familj. Mycket att titta på och sen lite fika. Men guuud så kallt det var, vi frös rumporna av oss. Nästa gång blir det lek hemma hos oss så vi vuxna kan ta ett glas rödvin under tiden 

Jag ska aldrig mer säga att det e skönt att vara ensam. Jag älskar min man och han ställer verkligen upp till 100% på mig och vår familj. Ibland får man bara frispel och tyvärr så ligger han närmast till hand att ta ut sina frustrationer på.

Jag ska aldrig mer säga att vi ska spara pengar till yadayadayada…när vi kan åka utomlands i januari istället. Så skönt det hade varit att ha en resa bokad till efter nyår. Värme, bad, god mat och gott dricka. Sen att det e minst lika jobbigt att vara förälder på en resa som det e hemma gör inget när man kan gå klädd i shorts.

Jag ska aldrig mer gå händelserna i förväg vid ett eventuellt husköp. _Jag hade ju redan flyttat in i det nya huset. Planerat, möblerat och ”köpt” nya saker. Och sen blir det inget hus och då går luften ur mig och jag blir alldeles tom. Så nästa gång måste jag ha lite mer is i magen. För det kommer att bli en nästa gång. Nu när man har satt igång hela ”apparaten” så vill man helt enkelt flytta.

1 kommentar:

  1. men älskade lillsiss, man ska aldrig säga aldrig.....

    SvaraRadera