torsdag 1 mars 2012

Den hoppande grodan....

Sitter idag på huawei med underbara Linn från Norrland. En riktigt pärla med fantastiska livshistirier.
Vickan har nu varit på öron-Näsa-Hals mottagningen och där sa dom att hon har vatten bakom båda trumhinnorna och att det kunde ta lång tid innan det gick över. Det är därför som hon hör så dåligt. Vi sklle köpa en näsballong som hon ska använda sig av typ 10 ggr 3 ggr om dagen för att tryckutjämna. Fick en återtid om ca 2 månader så hppas vi at det har gått över tils dess. Tycker så synd om min lilla snutta som hör så dåligt. Och när man höjjer rösten så låter det alltid som at man är arg på henne. Stackars måste tro att hon ständigt är olydig.

Astman har slagit till med full kraft och Speciellt vickan blir preparerad med Flutide, Airomir, Mollipect och nässpray. Tidvis även bricanyl och noskapin. Hon hostar sig igenom hela nätterna och även fast vi har världens bästa astmakudde och luftfuktare så känns det inte som det hjälper nämnvärt. Det skriker i ens modershjärta när man hör hennes kraxande röst på morgonen.

Nästa vecka är det sista veckan som jag hoppar omkring i olika brancher. Sen sätter jag mig fast på ett och samma ställe. Ska bli såå skön att slippa springa omkring. Och det känns bättre när man kan planera sin dag och dagistider på ett annat sätt. Kommer även gå upp lite i arbetstid så hamnar väl på ca 86%. Katching i plånboken!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar