tisdag 15 juni 2010

Sol, drinkar och brunch!

Idag är det sooool. Så skönt. Vickan var så glad när hon gick till dagis i kortärmat. Vi fick stanna på vägen för Vickan upptäckte en ekorre som hon snabbt döpte till Eric....eller Kecke som hon säger. Tänk vad man kan upptäcka världen på nytt genom ett barns ögon.

I lördags var vi på Ackefest hos Nina. Så trevligt och sååå gott. Synd bara tt vi fick gå tidigt, men så är det när man är småbarnsförälder. Åt en supergod laxtårta som jag nog ska göra till midsommar.Och drack en supergod jordgubbsdrink. Undrar bara hur det gick för mig på frågesporten om Enköping...inte många rätt tror jag :-)

Isabella sitter i sittern här bredvid, inte så glad. Hon e en liten gnällfia tilloch från, speciellt när mamma behöver göra något annat. Tror inte hon får mer än ca 11 timmar sömn per dygn mot 16-17 som det tydligen ska vara. MEn vi har ju lärt oss at alla våra barn går mot strömmen vad gäller normen. Men hon e så söt och ler så gulligt och har börjat små gurgla oxå.Tänk att det kan värma så gott i hjärtat bara av att titta på sina barn.

Eric är vid datorn,ska snart försöka dra ut honom en stund. Igår hittade han en kompis i parkleken, så kanske han går dit en stund. Han är ju lite blyg ibland när det kommer till nya kontakter så man får vara med och trygga honom lite.

På lördag ska Vickan sova hos Lina...det ser hon jättemycket fram emot. Hon har alltid så kul där. Och det är skönt för oss med lite avlastning. Då ska vi passa på och fixa det sista med altanen inför vår grillfest. Hoppas vi får bra väder så vi kan vara ute! Sen på söndagen så ska vi gå på Massagotti och äta brunch.

Nu ska jag försöka få lillfisen att sova i vagnen så man kan läsa tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar