torsdag 25 mars 2010

Mitt liv- En såpa?

Idag vaknade Vickan som vanligt vid 05.00 men peppar, peppar så somnade hon om när hon fick ligga i vår säng och vaknade inte förren 07.15. Tobbe var så glad att han fick lite sovmorgon. Så nu hoppas vi på att det har vänt för lilla Gloria Victoria.
Själv har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, har så förbenat ont i nederdelen av magen så sängen är det bästa alternativet för mig. Men gud vad trist det är med Top Model, glamour, days of our lives, biggest looser mm mm. Kan dom inte sända lite högkvalitativ tv som tex Bachelor :-)

Funderar på att ta tag i bebbekläderna och tvätta iordning allt så det är klart. Man vet ju aldrig när lill-Hilda tänker titta ut. Och det blir ju inte lättare att plocka i och ur tvättmaskinen precis.

Fast jag är faktiskt lite arg oxå. Babyland informerar stort och brett om att dom nu har REA-Dagar på bilbarnstolar. Glada i hågen åker vi så klart dit så fort som möjligt för att fynda. Sen idag, typ 3 dagar senare så får man en rabattkupong på posten!!!! Varför gör dom så??? Man blir ju bara irriterad och tänker att nästa gång så går man någon annanstans. Men, men, vi fyndade iaf en jättefin bilstol till Filippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar