söndag 4 april 2010


Så är påsken nästan till ända. Veckan har varit omtumlande med en ganska så trist start på sjukhuset. Men sen så fick jag och mn kära maken 2 barnfria dygn då Vickan åkte ut till landet och Eric var hos sin pappa. Vi började med en tur till Kista och inhandlade födelsedagspresent åt syster. Sen åt vi middag på Sorbon och njöt av att inte behöva bry oss om någonting annat än varandra. Kvällen avslutades med film i soffan.
I torsdags så åkte vi en tur till Söderhallarna för att införskaffa diverse kulinariteter på The English Shop. Sen lunch på Mornington hotell och påskmatshandling innan vi åkte hem till ett nystädat hem och nyputsade fönster. Vi beställde pizza och åt framför ytterligare en film. Kors i taket, kan inte komma på när vi såg 2 filmer senast. Jag som är cineast saknar så klart filmtittandet väldigt mycket men andra prioriteringar är viktigare just nu.

I fredags åt vi sen frukost och njöt av ensamheten innan vi åkte ut till landet och firade syster och plockade med oss Vickan hem. Våran gosetjej som förra lördagen var dörädd för kossorna lunkade nu efter Morfar in i hagen när han skulle mata dom :-)

På påskafton hade vi storesyskonen och barnbarnet här. Åt gott och drack gott. Unnade oss en timme i solen på altanen där det inmundigades både G&T, öl, chips och påskmust. Lina & Jocke sov kvar och efter en god frukost och lite guggning så åkte dom hem till E-Ping. Då tog Farmor över och bjöds på påsklunch.

Nu håller Tobbe på att lägga Vickan och jag ska egentligen vika tvätt. Men måste bara uppdatera lite här. I morgon kommer Eric hem från Skåne och då blir det full fart igen. Hoppas på bra väder så vi kan ha ett mysigt påsklov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar