tisdag 11 maj 2010

Stolta Föräldrar!

Stolt Mamma: Idag sa Victoria sitt namn för första gången. Förut har hon bara kallat sig själv Ka. Men idag kom det.... Toria...toria....toria. Hon sa det flera gånger. Så nu är vi mäkta stolta här hemma.

Idag var vi iväg till Kista och hade en myslunch. Så skönt att kunna äta utan att må illa och att kunna komma ut ur huset lite. Köpte 2 st amningstoppar. Tänkattdetska vara så svårt att hitta bra kläder till vettiga priser när man ammar. Sen köpte vi såpbubblor till Vickan som hon hade mäktaskoj med på eftermiddagen.
Nu har vi precis ätit lite grillat och majskolvar. Vickan och Tobbe har hoppat ner i badet och jag sitter här med Bellatrix bredvid mig i liften.

Ibland kan man undra hur mycket en lite pluttbebis kan trycka ur sig. Hon måste ha Morbrorgener helt enkelt. Det kommer lass efter lass och gärna när man precis har satt på en ny blöja. Igår sprutade hon ner hela badrumsgolvet och var typ 2 cm från att träffa mig i huvudet. Men det e bra att hon äter för hon går inte upp så mycket i vikt som hon skulle behöva så för mig gäller fortfarande 3 timmars amning. Tröttigt på natten men vad gör man inte. Vickan sover ju rätt bra nu så det är skönt att man slipper två st som gnäller på nätterna.

Namnet är bestäm nu: Mia Isabella Starlight. Så sol och stjärnor :-) är dom små systrarna.

I morgon ska vi till E-ping och hälsa på Melle, Filippa och Farmor. Ska titta på Melles nya lägenhet och visa upp vårt lilla underverk. Vickan får gå halvdag på dagis. På torsdag kommer M&P + Bror med familj hit och hälsar på.

2 kommentarer:

  1. Fint namn vännen!! Vill pussa bebbe snart!

    SvaraRadera
  2. Duktig Vickis!!!
    Hälsar kusinen Miranda

    SvaraRadera