måndag 31 maj 2010

Morsdag med vattkoppor



Igår var det mors dag och jag blev så fint firad av min familj. Picknick på vardagsrumsgolvet med champagne och godsaker. Fin teckning från Vickan och bok+ duschcreme. Dom e så duktiga mina små tjejer som köper så fina saker till sin gamla mamma. Croissanger till frukost med jordgubssylt. Sen vart det kinamat på kvällen. Vi hann också med en sväng till Farmor för lite firande och för att Bella skulle få träffa sina farbröder. Lilla Filippa kom förbi på kramkalas för hon vill bli smittad med vattkoppor.
Hon e så stor den söta lilla tjejen och kan stå alldeles själv nu. Vi ser fram emot söndag då du kommer hit och gosar med oss.

Stackars Vickan har det sååå jobbigt. Dom dumma kopporna är överallt. Hon har säkert över 100 koppor och värst för henne är nog dom i munnen och i huvudet. Hade jag det lika jävligt som henne så skulle jag inte gå upp ur sängen. Men hon e så tapper. Det kliar ju så klart överallt och man önskar att det fanns något mer man kunde göra än att bara finnas där och smörja henne med kylbalsam. Men vi har iaf fått små söta piller utskrivna nu mot klådan. Menyn består mest av dricka och glass. Det e nog inte så kul att försöka äta mat med hela munnen full av koppor. Jag tycker så synd om henne och jag är själv nära till tårarna när jag ser hur hon lider.
Vi får se om Bella klarar sig ifrån att bli smittad.


Både Tobbe och jag år på knäna snart av trötthet, jag som är uppe halav nätterna med Bella som fått för sig att det e jätteskoj att vara vaken mellan 01-04. Och Tobbe som får vara vaken med Vickan. Så det blir inte många timmars sömn för någon av oss. Men, men…det kommer väl en pensionärstid någon gång. Det är vid såna här tillfällen man saknar att ha sin familj i närheten. Varken jag eller Tobbe har ju någon av våra familjer här som kan avlasta. Det vore skönt att ha någon som kunde hjälpa till en timme eller två eller ta Vickan någon natt så iaf en av oss får sova lite. Man går ju omkring som en zombie på dagarna och tyvärr så blir väl förhållandet lidande en del då man inte har något tålamod eller ork.

1 kommentar:

  1. stakars vickan vad synd det är om dih ellen och joel har haft det

    SvaraRadera